Благодарим Ви!

Вашето запитване е получено. Ние ще се свържем с Вас скоро с допълнителна информация!

От Нашия Блог за ремонтиране на покриви

банер дървена конструкция на покрив

Как се прави дървена конструкция на покрив?

За да имате стабилен покрив, е нужна прецизна изработка на главното скеле. Разбира се, когато стигнете до полагането на покривната конструкция, е препоръчително да работите с професионалисти, с чиято помощ ще постигнете добри резултати. По-долу

Към статията »
банер технология ремонт на покриви

Ремонт на покриви – Технологични особености

Част 1 – Отстраняване на старото и подготовка за ново покривно покритие Пролетта наближава – време от годината, когато започва активна работа за ремонт на покрива. Това касае особено плоски покриви с използвани рулонно залепвани

Към статията »

Защо нашата работа е толкова важна?

Покривът на дома е един от най-важните елементи. Той пази хората от капризите на природата и ги защитава от дъжд, сняг, вятър и горещини. В случай, че покривът не е направен от професионалист, то може да се очакват цял куп проблеми. Ето защо предложихме направа на покриви, както и ремонт на покривни конструкции, които са излезли от строя. 

Паралелно с това поправяме дефектирали хидроизолации и полагаме нови такива във всякакви обекти. Обслужваме потребителите като предоставяме най-качествените материали, хидроизолационни смеси, инструменти и прочие. Не бихме си позволили да извършим некачествен ремонт, тъй като съзнаваме каква отговорност поемаме, когато работим за гражданите. 

Фирмата се занимава със строителни-ремонти много дълго време и хората ни познават. Бихме се радвали да се запознаем и с Вас, ако ни дадете тази възможност. Повече за нашата работа може да научите, след като влезете в контакт с персонала ни по телефон или електронна поща.

0/5 (0 Reviews)