Професионален ремонт на покриви

Хидроизолация на покриви

Професионални решения за хидроизолация на плосък покрив! Топ цена и качествено изпълнение от АИК СТРОЙ – лидер при водните изолации.
Начало » Услуги » Хидроизолация

Попитайте за нашата промоция за Хидроизолация

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Имате нужда от професионалисти в хидроизолацията на покрива – Майсторите от АИК СТРОЙ ви очакват.

Хидроизолацията е най-широко разпространеното покривно покритие при многоетажното строителство с плоски покриви на жилищни и производствени сгради. Рулонните покриви обаче имат един голям недостатък – под въздействие на високи температури те започват да се разтопяват. Затова, ако такъв покрив е използван в продължение на дълги години, демонтажът му не е толкова лесен, защото с времето платната са се слепили в един цял пласт. Това е сериозен проблем при демонтажа, с който може да се справи със сила само професионалист.
Кооперации от петдесетте години на миналия век понякога са покрити с трамбована пръст или асфалт. Това е много стар покривен метод и при повреда се налага тотално изкъртване на покривното покритие, ремонт на конструкцията и повторно покритие чрез нови съвременни техники и материали.

Риск от течове

В случай, че не бъде проведен навреме демонтаж и реконструкция на покрива, има риск повредените участъци да пропуснат течове под влияние на атмосферните условия – студ, пек, дъжд и сняг. Ако това предизвика гниене в подпокривния слой, ще стане причина за разрушаване на цялата конструкция. А водата бързо се просмуква и намира път надолу и може да стане причина за неприятни повреди на жилищата. Затова замяната на участъци от покривното покритие или керемиди и плочи, които са повредени и непригодни за по-нататъшно ползване, е задължително да се прави периодично. За такива дейности задължително е необходим един обучен и сработен екшън екип от професионалисти.

Свържете се с нас за да получите индивидуална оферта и безплатен оглед!

Стоян Атанасов
гр. Перник
Прочетете повече
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Прочетете повече
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Прочетете повече
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Получи оферта за ремонт на покрив!