Фирма за ремонт на покриви

Ремонт на покрив – достъпни цени, дълъг опит, нови материали и технологии! В АИК Строй високо ценим дългогодишните взаимоотношения с нашите партньори и клиенти.
Начало » Услуги » Ремонт на покриви

Попитайте за нашата Ремонт на покриви

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Ние сме компания с многогодишен опит. Повече от 12 години се занимаваме с професионален ремонт на покриви и изграждане на покриви.

В зависимост от обема и сложността на ремонта, както и от времето, с което разполагаме за осъществяване на строително-ремонтната работа, по Вашия проект могат да работят от 3 до 8 майстори за ремонт на покриви. За много от проектите, ангажираме строителен техник, с което осигуряваме качеството на направения ремонт.

Наша основна цел е да постигнем възможно най-високи резултати при ремонта на покрива.

Ние спазваме всички стандарти за да осигурим сигурността и устойчивостта на покрива. Ние сме щастливи когато удовлетворим изискванията на нашите клиенти и спечелим тяхното доверие и лоялност. Свържете с нас  (или се обадете на тел.: 0876 327 878) и да заявите дата и час за оглед. След като ние реализираме огледа, ще изготвим оферта и ще уговорим началната и крайната дата за ремонта на Вашия покрив.

Стоян Атанасов
гр. Перник
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Галерия за Ремонт на покриви Галерия за Ремонт на покриви