Ремонт на покриви на достъпни цени

Ако покривът тече, керемидите са счупени или имате проблем с комина, то най-доброто решение носи нашето име АИК СТРОЙ. Фирмата е специализирана за ремонт на покриви, и ще бъде Ваш верен помощник, когато имате проблем с покривната конструкция, покривното покритие или хидроизолацията. Ние не правим компромиси с качествената работа и сме готови да го докажем.
Начало » Услуги » Ремонт на покриви

Попитайте за нашата Ремонт на покриви

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Видове ремонт на покриви от AIK Stroi

Покривните ремонти биват различни видове съобразно проблемите на потребителите. В зависимост от нуждите на собственици на обекти, ще изпратим достатъчно на брой майстори, които да се погрижат за привеждането на покрива в добро състояние. По-долу Ви предлагаме да се запознаете с видовете ремонтни дейности, които можем да предложим и извършим за Вас:

  • Пренареждане на керемиди;
  • Подмяна на хидроизолация;
  • Отводняване на покриви;
  • Ремонт на комини;
  • Ремонт на улуци;
  • Отстраняване на течове;
  • … и други!

Освен всички изброени услуги, предлагаме и изграждане на нови покриви, като повече по темата, можете да прочетете тук в сайта. За вас ще се труди интелигентен екип от специалисти, който ще предложи висококачествено и навременно обслужване на цена, която със сигурност ще Ви допадне. Стараем се да бъдем достойни конкуренти на всички фирми за ремонт на покриви.

Какви покриви ремонтираме?

Извършваме ремонти на всякакви видове покриви, сред които: плоски покриви, метални покриви, покриви с керемиди и битумни покриви. С наша помощ ще забравите за нахлуването на студ и влага през зимата, като в същото време ще осигурим подходящите и изпитани материали, за да гарантираме качеството на труда си. Искаме да се отблагодарим за доверието Ви, както подобава.

Познаваме техническите характеристики на всеки от горе изброените покриви и покривни конструкции, така че можем да се намесим решаващо, ако имате проблем с тях. В някои случаи може да се наложи подмяна на целия покрив, ако той е остарял и опасен за собствениците на обекта. И тук не бива да се притеснявате, тъй като ние сме хората, които знаят как да Ви помогнат.

Строителните техници във фирмата ни обслужиха стотици, та даже хиляди български домакинства, като до момента не е имало рекламации или негативни отзиви от работата ни. Истината е, че не обичаме да си правим самореклама, а да оставим клиентите да говорят сами за нас. Това е едно от основните правила в политиката на нашата компания и така ще бъде винаги.

Стоян Атанасов
гр. Перник
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Как можем да бъдем полезни при поправката на Вашия покрив?

Ние от AIKStroi се включваме активно в покривни ремонти на къщи, апартаменти, училища, болници и прочие видове сгради. Главната цел е да създадем покрив, който не подлежи на амортизация и ще Ви служи вярно за много време напред. За да се случи всичко това разчитаме на страхотния ни екип, както и на модерните технологии, инструменти и материали, с които работим. Избирайки нас правите най-добрата инвестиция в ремонта на покрива на обекта.

За да получите оферта за ремонтиране на покрива, можете да позвъните още сега на тел. номер 0876 327 878, както и да натиснете бутона „Контакти“ от главното меню, където да ни оставите имейл със запитване. Постъпвайки така ще получите супер оферта за броени минути. За нас вашето спокойствие и комфорт са двата основни фактора, така че не се колебайте да ни наемете.

Получи оферта за ремонт на покрив!

Галерия за Ремонт на покриви Галерия за Ремонт на покриви