Професионален ремонт на покриви

Професионално ренареждане на керемиди

Получавате Експресен оглед и Безплатна оферта за пренареждане на керемиди. Защитете къщата си и удължете животът на Вашия покрив.
Начало » Услуги » Пренареждане на керемиди

Попитайте за нашата промоция за Пренареждане на керемиди

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Пренареждането на керемидите е един от най-разпространеният ремонт на покриви.
Това е процес при който се подменят счупените и пропукани цигли, сменя сехидроизолационната мушама, наковава се нова скара и се нареждат новите керемиди. Накрая се подмазват капаците.

При подмяна не керемидите на покрива се подменят не повече от 5 до 6 % от старите керемиди.

Това значително намалява разходите за ремонт на покрива, тъй като изграждането на нов покрив излиза над 5 пъти по-скъпо. За да се удължи живота на носещата конструкция е препоръчително пренареждане на керемиди се прави периодично, един път за 10 до 15 години.

Майсторите от АИК СТРОЙ ще Ви помогнат да изберете оптималното решение за Вашия бюджет. Свържете се с AIK STROI  (или се обадете на тел.: 0876 327 878) и да заявите дата и час за БЕЗПЛАТЕН оглед. Ще изготвим оферта и ще уговорим началната и крайната дата за Вашия ремонт.

Стоян Атанасов
гр. Перник
Прочетете повече
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Прочетете повече
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Прочетете повече
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Получи оферта за ремонт на покрив!