Професионален ремонт на покриви

Изграждане на покриви

Изграждането на покрива и добрата му поддръжка са от изключително голяма важност. Покривът е най-пряката защита на сградата от природните фактори, нанасящи поражение в следствие на ветровете, снега и обилните валежи. Правилното изграждане на покрива и полагането на изолацията ще гарантират уюта на Вашата сграда и ще предотвратят последването на течове.
Начало » Услуги » Изграждане на нов покрив

Попитайте за нашата промоция за Изграждане на нов покрив

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Ако и Вие имате нужда от изграждането на нов покрив, сега е моментът да се обърнете към нас и да се възползвате от нашите услуги и промоции. На първо място ще Ви осигурим безплатен оглед на обекта в удобен за Вас час, а след което ще изготвим оферта спрямо Вашите желания. Само сега може да се възползвате от специалната ни оферта за изграждане на нова покривна конструкция, включваща демонтаж на съществуващата конструкция и изграждането на нова до дъсчена ламперия на цена от 50 до 80лв./м2 според вида на покрива, който сте предпочели. 

Задължителни елементи при изграждането на покрива

Най-важният елемент на сградата е нейният покрив, осигуряващ защита от атмосферните условия. Неговите конструктивни елементи са скат, стреха, улама, майя, вентилационни и отводнителни елементи. Основната функция на покривната конструкция е да осигури непосредствената защита. Керемидите са основния елемент при изграждането на покрива и заедно със снегозащитните елементи осигуряват най-пряката защита през зимата.

Двускатен покрив

При строежа на къща много от клиентите ни предпочитат изграждането на двускатен покрив, тъй като неговото изграждане позволява да се оползотвори напълно подпокривното пространство и да се превърне в една уютна стая. Двускатните покриви са силно предпочитани поради многобройните си предимства. Дизайнът им не изисква укрепване на основата и това от своя страна освен че улеснява строителите, намалява и цената. Също така позволяват лесен монтаж и рационалност, при използването на подпокривното помещение, а работните материали са на сравнително ниски цени и са налични по всяко време.

Цени за направа на нов покрив

Цената за изграждането на покрива се определя от предпочитанията, които имате и от възможностите, с които разполагате .Цените, които ще Ви предоставим по долу включват материали и труд.

За изграждането на:

  • скатен покрив с керемиди цената варира около 140лв./м2.
  • скатен покрив с битумни шиндли – 130лв./м2
  • скатен покрив с метални керемиди – 130лв./м2
  • покрив с фалцова ламарина – 145лв./м2
  • покрив тип сандвич панели – 115лв./м2
  • плосък покрив – 190лв./м2
Стоян Атанасов
гр. Перник
Прочетете повече
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Прочетете повече
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Прочетете повече
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Защо да изберете нас за конкретната услуга?

За изграждане и успешно завършване на един покрив са нужни както много материали, така и усилен труд и висококачествена изработка. Важно е фирмата да бъде с дългогодишен опит, тъй като изработката на големите и разчупени покриви е доста по-сложна от тази на по-малките и опростените. Ние от AIK Stroi ще Ви гарантираме качество на материалите поради дългогодишното ни наблюдение над тях, като по този начин ще си спестите риска от погрешен избор, както и загуба на време и допълнителни разходи. Ние сме тук, за да Ви предоставим професионално мнение, както и качествен и стабилен резултат след изпълнение на процеса по изграждането на новата покривна конструкция. Наша задача е да завършим безупречно Вашия покрив, а Вие да се насладите на уюта и спокойствието, които той ще Ви предостави.

Получи оферта за ремонт на покрив!

Често задавани въпроси за Строеж на покрив

Как да изберем най-подходящия модел керемиди?

Избора на керемиди зависи изцяло от характеристиките на покрива, като наклон, надморска височина и тип на конструкцията, като нашите специалисти са в постоянна готовност да Ви посъветват за вземането на  най-подходящото решение.

Какво означава “приплъзване” и защо се прави?

Това е променливо разстояние при застъпването на керемидите или по точно казано летвите, на които се монтират керемидите, които могат да се поставят на различно разстояние една от друга, като по-този начин се улеснява монтажа и се позволява покривът да бъде оразмерен така, че да се получат еднакви редове.

Колко снегозадържащи скоби са ни нужни?

Снегозадържащите скоби са изключително важен елемент, а броят им се определя от наклона, надморската височина и зоната на интензивност на валежите спрямо района, в който се намирате.