Изграждане на покриви

Искате оферта за изграждане на нов покрив? Доверете се на АИК СТРОЙ – професионализъм и дългогодишен опит в изграждане на покривни конструкции. Експресен оглед и Безплатна оферта!
Начало » Услуги » Изграждане на нов покрив

Попитайте за нашата Изграждане на нов покрив

Промоцията е валидна още:

дни
часа
минути
секунди

Специалистите от АИК СТРОЙ ще Ви посъветват и ще изберат оптималното решение за Вашия бюджет

Покривът е един от най-сложните и важни архитектурни елементи на една къща. Много е важно да се подходи отговорно към неговото изграждане. От правилното изпълнени е на покривната конструкция зависи дълготрайността и комфорта на сградата. Затова изборът на майстори и бригада за изграждане на покриви, е важно решение.

Свържете се с AIK STROI  (или се обадете на тел.: 0876 327 878) и да заявите дата и час за оглед. След огледа, ще изготвим оферта и ще уговорим началната и крайната дата за изграждането на Вашия нов покрив.

Стоян Атанасов
гр. Перник
Наехме АИК Строй за направа на хидроизолация на покрива на блока ни. Момчетата работиха отлично и сме много доволни.
Георги Добрев
гр. София
Много сме доволни от направения ремонт на покрива ни от AIKStroi. Работят професионално и на добри цени!
Стефания Василева
гр. Пловдив
Препоръчваме Ви AIKStroi ако ви предстои ремонт на покрива. Възползвахме се от възможността за безплатен оглед. Момчетата са много компетентни и работят отлично.

Въпреки че повечето ремонти се извършват през пролетта или лятото, чисто технически за завършване на монтажа на покрива през всеки сезон. Така ще можете да планирате вашия проект за времето, което е най-подходящо за вас. Така да приспособите вашия график към този на бригадата и ад избегнете най-натовареното време на годината.

Инвестицията за изграждане на нов покрив, варира значително. Факторите който определят цената са: избрания профил на покрива, изборът на тип и марка керемиди (покритие), сложността на проекта. Нашите майстори могат да Ви преддложат безплатен оглед на обекта и оферта, а Ви е може да разчитате, че цената която ще Ви бъде оферираране ще бъде наистина конкурента.

(клинете на снимката за да се обадите)

Получи оферта за ремонт на покрив!

Галерия за Изграждане на нов покрив Галерия за Изграждане на нов покрив